novi singl

Suicidal i Bane imaju zajednički hit. Poslušajte "Nadu"!

showbuzz DNEVNIK.hr

Potaknuta negativama kojima nas „hrane“ sa svih strana, nastala je „Nada“!

Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, objavio je novi promo singl pod nazivom „Nada“ koji je nastao u suradnji sa Željkom Banićem Banetom iz Songkillersa.
„Nada“ je treći najavni singl s nadolazećeg albuma kojeg Suicidal, zagrebački reper i producent, priprema nakon duže glazbene pauze. Veliki doprinos pjesmi dao je i Bane, veliki umjetnik i čovjek čiji rad Suicidal prati od malih nogu. Suradnja s njim velika mu je čast, a za singl će uskoro predstaviti i spot!

Spojivši soul i hip hop negativu su pretvorili u pozitivu i nastala je Nada - „potaknuta svim lošim mislima kojima nas u posljednje vrijeme "hrane" sa svih strana.“ (Matej Dučkić – Suicidal).

Pjesma se temelji se na introspektivnom i pozitivnom tekstu kojim se želi prenijeti poruka da uvijek postoje stvari kojima se svi trebaju veseliti i nadati, vjerovati u njih i slušati svoje srce, poručuje Suicidal.
Za tekst i glazbu su zaslužni Matej Dučkić i Željko Banić Bane, dok im se u glazbi pridružuje i Radovan Stepanov. Na aranžmanu je radio Matko Šašek – Koolade.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS