Ljepotice i auti

Spektakularan Garage Auto Show u Zaprešiću!

showbuzz DNEVNIK.hr

U četvrtak 23. svibnja 2013. u Zaprešiću počinje Garage Auto Showa, najspektakularniji sajam automobila u ovom dijelu Europe. Budite tamo od 11h!

Na čak 20.000 četvornih metara svoje će mjesto naći više od 200 novih modela automobila među kojima i Renault Capture, Peugeot 2008, Peugeot 208 GTI, Maserati Quattroporte, BMW 3 GT, Mercedes E-klase, Volvo V40 Cross Country, Citroen DS3 cabrio, Mitsubishi Space Star, Opel Adam, Opel Cascada, VW Golf GTI, Škoda Octavia, zapravo svi automobili koji se danas mogu pronaći na hrvatskom tržištu.

>> Izazovno izdanje Ecije Ivušić za Garage Auto Show!

Na West Gate Garage Auto Show svoju gamu vozila predstavit će svi najznačajniji proizvođači automobila i automobilski brandovi koji već godinama samouvjereno vladaju atraktivnim automobilskim tržištem.

Ono što će svakom posjetitelju zapeti za oko je i posebno osmišljen Premium Lounge prostor u kojem će svoje mjesto naći samo najluksuzniji i najskuplji automobili te vozila koja su samo rijetki imali priliku voziti i uživati u njihovim čarima. Ferrari, Maserati, Jaguari, Porschei i Lexusi samo su neke od prestižnih auto marki koje ćete moći vijeti izbliza.

No, kako ne bi sve samo ostalo samo na skupocjenim automobilima pobrinuli su se iz najdugovječnije i najluksuznije hrvatske modne kuće Linee Exclusive! Naime, upravo ce u Linea Exclusive prekrasnim haljinama sve goste Garage Auto Showa dočekivati prekrasne manekene i kroz program Premium loungea predstaviti haljine i bogatu 20. godišnju retrospektivu ove luksuzne modne kuće koja je svojim stvaranjem snažno obilježila modnu scenu Hrvatske.

A kako će sve izgledati možete vidjeti i na fotografijama poznate fotografkinje Joanne Paciorek, koja je ovih dana odradila auto-modni fotosession te time približila modu svijetu automobila. Uz oktanske ljepotane među kojima su neki vrijedniji i od 200.000 eura muza snimanja bila je mlada Ana Maria Cajner, hrvatski model s pariškom adresom.

Garage Auto Show je mjesto gdje možete saznati sve o automobilu koji Vas zanima, kupiti ga po prihvatljivijoj cijeni, provozati se u njemu ili jednostavno doći i potpuno besplatno uživati u raskošnom i luksuznom svijetu automobila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS