Čestitke!

Sjajna Vanna rasturila u Tvornici Kulture - publika dugo nije bila na ovakvom koncertu!

Vanna PR 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

U krcatoj zagrebačkoj Tvornici Kulture ove je subote održan pravi koncertni spektakl, potvrdit će to baš svi koji su bili. Vanna je napravila show za pamćenje o kojemu će se sigurno dugo pričati jer je ovo bio jedan od onih koncerata nakon kojih čak i putem do doma ponovno slušate iste pjesme.

Bio je to prvi njezin samostalni koncert u Zagrebu nakon Arene Zagreb, a čini se da glazbena diva svojim šarmom i glasom privlači publiku bez obzira na dob budući da su Tvornicu ispunile sve generacije.

Koncert je bio nešto drugačiji zvučnom slikom i repertoarom od onoga na što je publika navikla na Vanninom koncertu, a upravo to je mnoge oduševilo. Kultnim klupskim prostorom Velikog pogona Tvornice Kulture odzvanjali su najveći dance i pop hitovi domaće glazbene scene, koje svi dobro znaju od riječi do riječi. Tvornica je na trenutke izgledala poput kluba u najboljoj eri “clubbinga”, pogotovo kad je vrhunski bend svirao hitove ''Tek je 12 sati'', ''Kao rijeka'' te ''Da ti nisam bila dovoljna''. Publika je u jednom trenu zborski otpjevala hit ''U tvojim mislima'', a fantastična Vanna je obećala zadržati ju u svome repertoaru.

Publika kao da je od samog početka prihvatila da za najbolji provod mora surađivati s Vannom pa je zato svaku njenu pošalicu, foru ili primjedbu nagrađivala velikim aplauzom, ali ni u jednom trenu većim nego što je nagrađivala svaku izvedbu sjajnih pjesama. “Ljubav putuje pod lažnim imenom”, “Izmiješane boje”, “Želja”, “Puna memorija”, “Loš trenutak”, “Dan po dan”, sve su to hitovi kojima je Vanna uz Sergeja kao gosta koncerta plijenila pozornost čitavo vrijeme.

Vrhunska vokalistica obećala je ponuditi nešto novo u svojoj karijeri, a punokrvna svirka i klupski vibe i zvuk otkrili su jednu novu dimenziju sjajne pjevačice koja je nakon velikog koncerta u Areni napokon mogla blisko doživjeti publiku.

“Bilo je fenomenalno. Uvijek je posebno vratiti se u Zagreb i Tvornicu Kulture. Dugo ćemo pamtiti ovaj koncert svi zajedno. Hvala svima koji su došli, sjajno smo se zabavili. Šta još dodati dok su dojmovi ovako svježi…, dođite nam opet, već se veselim novoj prigodi i novom koncertu. Ako će biti imalo poput ovoga, nemam nimalo brige ni za vas, ni za sebe!”, zadovoljna je bila Vanna nakon velikog koncerta kojim završava dio koncertne sezone.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS