Treću godinu za redom

Shaquille O'Neal ponovno dolazi u Hrvatsku, sa sinom sprema još jednu nezaboravnu večer u Dubrovniku!

Shaquille O'Neal - 2 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Shaquille O'Neal poznatiji kao Onealović ponovno dolazi u Hrvatsku!

 Treću godinu za redom, slavni Shaq će nastupati u dubrovačkom Revelinu, jednom od najprestižnijih klubova u Hrvatskoj.

Poznat kao jedan od najdominantnijih košarkaša svih vremena, Shaquille O'Neal se proslavio i izvan sportskih terena. Osim što je četverostruki NBA prvak, Shaq je i uspješan glazbenik, glumac, voditelj, te DJ pod imenom DJ Diesel.

Njegovi nastupi su prepoznatljivi po energiji, raznolikosti glazbenih žanrova i vrhunskoj atmosferi.

Prošle godine, Shaq je Dubrovnik posjetio zajedno sa svojim sinom Mylesom O'Nealom, talentiranim glazbenikom koji je također svirao u Revelinu. Myles, koji slijedi očevu strast prema glazbi, nastupa pod imenom DJ Myles O'Neal i brzo se etablira kao talent na svjetskoj DJ sceni. Ove godine, vraćaju se s još boljim sastavom i spremni su za još jednu nezaboravnu večer.

Nedavno je Shaq postao viralni hit na društvenim mrežama s videom u kojem pjeva pjesmu "E.T. Prazan stan", nasmijavši cijeli svijet. Hoće li se među hitovima koje Shaq miksa ove godine naći i neki hrvatski hit? Ostaje nam da vidimo i iznenadimo se!

Ulaznice su već u prodaji, a s obzirom na prošlogodišnji interes, očekuje se da će biti brzo rasprodane. Stoga, požurite i osigurajte svoje mjesto za ovu spektakularnu noć!

Ulaznice možete kupiti na službenoj stranici Revelina ili u uredu Revelina na adresi Vukovarska 30, radno vrijeme od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 16:00.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS