6. prosinca

Severina rasprodala Spaladium Arenu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je rasprodala splitsku Spaladium Arenu. Za njezin koncert, koji će se održati 6. prosinca, karata više nema.

Kao i za svoje prethodne nastupe, i za splitsku Arenu Severina Vučković je pripremila nešto posebno, pa tako ekipu koja sudjeluje u stvaranju ove prekrasne priče čini čak 90 ljudi, dok je redatelj koncerta i cijelog spektakla priznati slovenski umjetnik Tomaž Pandur.

 

Split tako 6. prosinca može očekivati sve ono što je do sada imala priliku vidjeti publika u Rijeci, Beogradu, Skopju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Dubrovniku, Varaždinu i Novom Sadu. Koncert u Splitu je zadnji koncert u Hrvatskoj, po mnogima najspektakularnije regionalne turneje koju je do sada vidjelo preko 100 tisuća ljudi.

Severina poslala važnu poruku - 'Bit ću ponosna 1.12...'

Uz turneju po Hrvatskoj i regiji Severininu 2013. godinu obilježili su i odlični nastupi u Munchenu, Berlinu, Zurichu, Parizu, Kopenhagenu te brojnim drugim gradovima gdje žive hrvatski iseljenici koji su punili dvorane i klubove u kojima je Severina nastupala i gdje su je dočekivali i ispraćali s ovacijama.

Do kraja godine Severina će, osim u Splitu, nastupiti i u Frankfurtu, Mariboru, Črnomelju, Phorzheimu, a za kraj godine rezervirani su novogodišnji nastupi u hotelu Splendid, u Budvi, 31. prosinca i 1.siječnja 2014. godine te u Kotoru 2. siječnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS