ČETIRI DANA TRAJANJA

USKORO KREĆE 14. SEASPLASH PUSTOLOVINA

showbuzz DNEVNIK.hr

Najopušteniji domaći festival u regij,i Seasplash, trajat će od 21. do 24. srpnja.

Nakon dugog mozganja i preslagivanja, detaljan raspored nastupa svih izvođača po danima dobio je svoj konačan oblik! Seasplash tim sada može mirno spavati. Sve je spremno. Polijećemo!

Do početka 14. Seasplash festivala, najopuštenijeg domaćeg festivalskog događanja u regiji, dijeli nas još samo nekoliko dana. U četiri dana trajanja, od 21. do 24. srpnja, Seasplash će u ovogodišnjem posebnom, soundsystem izdanju, okupiti štovatelje bass glazbe i kulture, koji će imati priliku čuti i vidjeti više od 70 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggaea, duba, electra, jazza, funka, hip-hopa i srodnih glazbenih pravaca.

Soundsystemi i izvođači su raspoređeni na pet pozornica - MainSplash, LiveSplash, ElektroSplash, SoundSplash i BeachSplash, dok se filmski program u selekciji DORF-a odvija u FilmSplash zoni.

Program će trajati svakodnevno, od ranog poslijepodneva pa sve do jutarnjih sati, a uz glazbeni program tu je i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona i mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja.

Osim dolaska Greenpeace ekipe, organizirano je i dvodnevno gostovanje Goulash Diska na BeachSplashu.

Detaljan raspored Seasplash festivala pogledajte OVDJE.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS