Velik broj koncerata

Nižu uspjehe: Detour predstavlja novu pjesmu "Bez tebe"

showbuzz DNEVNIK.hr

Sastav Detour predstavlja novu pjesmu "Bez tebe".

Perjanice hrvatskog novovalnog popa sastav Detour predstavljaju novu pjesmu "Bez tebe", ujedno treći službeni singl s njihovog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma. Nakon lepršave, poletne, plesne i općeprihvaćene "Zaljubila sam se", te protestne, himnične koračnice "Biram", autor i producent Nenad Borgudan za kraj godine servirao nam je pravi čistokrvni power pop naslov ljubavne tematike.

Njime nas popularna petorka sve bliže uvodi u svoj novi studijski album koji bi pod imenom "TourDetour" svijetlo dana trebao ugledati sredinom 2018. godine. Za aranžman su zaslužni svi članovi grupe, za produkciju Nenad Borgudan, a za miks i mastering Srđan Sekulović - Skansi. Tijekom prosinca u planu je i snimanje video broja.

Osim novog singla Detourovci su ovih dana najavili i veliki broj koncertnih aktivnosti. Već u prvom mjesecu 2018. godine odlaze na mini BH tour gdje će se po prvi put predstaviti publici u Zenici, Mostaru i Sarajevu. No, najvažniji datum u njihovoj bližoj budućnosti je sigurno 14. veljače, kada će zajedno sa svojim kolegama iz grupe Pavel na Valentinovo održati zajednički koncert u KD "Vatroslav Lisinski".

Ne sumnjamo kako će to biti prava koncertna poslastica na kojoj će predvodnici domaćega popa udružiti snage i na pozornici hrvatskoga hrama glazbe naizmjence izvoditi koloplet svojih najuspješnijih songova. U skladu s prigodom, bit će to The best of večer s posebno odabranim repertoarom i gostujućim glazbenicima. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS