magična noć pod zvijezdama

Saša Matić napravio je pravi spektakl na Krku gdje je zapalio atmosferu najvećim hitovima: "Hrvatska publika i ja volimo se javno!"

Saša Matić na Krku - 1 Marin Ćuk/Premier Media Group 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Saša Matić oduševio je publiku na otoku Krku gdje je napravio pravi spektal svojim nastupom.

Mnogima omiljeni pjevač Saša Matić sinoć je otpjevao jedan od najdražih koncerata svoje karijere.

Vrelina ljetnih noći, energičan zanos raspojasane publike i magična noć pod zvijezdama uz njegov gromoglasan vokal natopljen emocijama od ove su večeri u luksuznom klubu Diamond na otoku Krku doista napravili pravi spektakl koji će se dugo pamtiti.

Mondena ljetna destinacija na Jadranu još jedanput zasjala je punim sjajem, a sezona vrhunskih koncerata tek je počela.

Estradni umjetnik nastup je započeo energičnim hitovima što je publiku odmah natjeralo na ples. Nikome ove noći nisu smetale nesnosne vrućine; ništa osim vokala Saše Matića nije bilo važno. Zato koncert i jest trajao duže od tri sata; vrijeme je sinoć bilo relativan pojam. Sve je zanimala samo zabava.

"Hrvatska publika i ja volimo se javno i to već jako dugo godina, a večerašnji koncert u ovoj raskošnoj diskoteci nek pošalje poruku svima koliko se svi mi volimo. Jel tako?", uzviknuo je popularan pjevač popraćen glasnim odobravanjem i aplauzom te odmah nastavio redati hit za hitom.

Zajedno sa svojim pratećim bendom Saša je publiku počastio i mnogim velikim hitovima svojih dragih kolega pa se slobodno može kazati kako se ova noć prometnula u pravi festival najpopularnijih hitova regionalne scene. Na sceni su izvođači prštali od energije, a publika je bila u deliriju.

Ovim koncertom u Diamondu na Krku Saša Matić još je jednom potvrdio svoj status jednog od najomiljenijih izvođača na ovim prostorima. Njegova energija, profesionalizam i posvećenost glazbi i publici učinili su ovu večer nezaboravnom. Publika je otišla kućama s osmijehom na licu i srcima punim prelijepih uspomena, već iščekujući sljedeći susret s ovim izuzetnim glazbenikom, ali i njegovim kolegama koji uskoro dolaze u ovu novu prijestolnicu ljetne zabave na Jadranu.

U narednim danima očekuju nas koncerti Nikole Rokvića, Ace Lukasa, Severine, Milice Pavlović i Nuccija.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seve objavila brutalne fotke u badiću, komentari sve govore: "A zato nema struje u Dalmaciji!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seks-bomba bivše države skinula se u bikini pa oduševila figurom u 68. godini, ovaj prizor ju vraća u dane najveće slave!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS