Požuda, strast, užitak...

Nina i Sara: Funcioniraju kao fantazija i ismijavaju se pornićima

showbuzz DNEVNIK.hr

Otkačena komedija Lavina, redatelja Stanislava Tomića, oduševljava pričom i mnogi jedva čekaju njezino prikazivanje.

Sara Stanić i Nina Violić u komediji Lavina glume nekonvencionalni par čija se ljubav realizira na nejasnim granicama stvarnosti unutar fikcije filma. Naime, Nina Violić u filmu utjelovila je raskošnu dominu dvospolca koja zavodi Saru Stanić, kćer glavnog junaka Franje (Stojan Matavulj) koji se pak vraća u život svoje obitelji s novitetima što se njegove seksualne orijentacije tiče i predstavlja svog instruktora skijanja kao svog novog partnera. Scene u kojima se prikazuje odnos Sare Stanić i Nine Violić funkcioniraju kao fantazija, na granici sna i jave, a na komičan način vrve referencama na meke porno filmove i uobičajena, nerijetko stereotipna rješenja kojim se pokušavaju predočiti emocije poput požude, strasti, užitka.

Otkačena komedija Lavina redatelja Stanislava Tomića uskoro stiže na domaća kino platna. Riječ je o naslovu koji se na bizaran i ironičan način poigrava s malograđanštinom, s queer elementima (homoseksualnosti, transseksualnosti, dvospolnosti), sve na potpuno groteskan i nekorektan način.

Glavni lik filma je Franjo (tumači ga Matavulj) koji je nenadano nestao u lavini. Za sobom je ostavio dvije supruge i dvije kćeri, s kojima je vrlo očito živio u poligamiji. Nakon sahrane, Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko. Franjina objava izaziva novu lavinu događaja i bizarnih reakcija likova iz njegove obitelji i okoline.

U glavnoj ulozi ove zabavne komedije nastupa Stojan Matavulj, dok glavnu žensku ulogu tumači Robert Ugrina. U ostalim ulogama nastupaju Ksenija Marinković, Ana Maras Harmander, Sara Stanić, Nina Violić, Borko Perić, Žarko Radić, Goran Grgić, Miran Kurspahić, Sven Jakir.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS