Svaka čast

U ZAGRLJAJU NAJDRAŽEG Zgodna Sandra Perković proslavila sjajnu sezonu

showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković imala je sjajnu sezonu, koju je propisno proslavila s prijateljicama, zaručnikom te svima koji je podržavaju.

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković imala je zaista sjajnu sezonu; osvojila je naslov olimpijske pobjednice u Rio de Janeiru, europske prvakinje u Amsterdamu, pobijedila je na svih sedam mitinga "Dijamantne lige", a kao šećer nakraju, slavila je na domaćem terenu u Zagrebu, pomevši konkurenciju na Hanžekovićevom memorijalu.

Stoga, kako bi se sa stilom ispratila Sandrina savršena sezona bez ijednog poraza, u elegantnom ambijentu Velveta, omiljenog okupljališta Zagrepčana, jučer je održan brunch i druženje s brojnim predstavnicima medijima, poslovnim partnerima i prijateljima.

Druženju je prisutvovao gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, koji je Sandri čestitao na uspješnoj sezoni, posebice na drugom olimpijskom zlatu te joj poželio mnogo sreće i vrhunskih rezultata u 2017. godini. Svoju dragu prijateljicu podržale su i mnoge osobe iz javnog života, poput primjerice dizajnerice Aleksandre Dojčinović, glumice Marije Borić te Mimi Vurdelje, nutricionistica i voditeljica prehrane za vrhunske sportaše Hrvatskog olimpijskog odbora.

Uz Sandru je bio i njezina najveća podrška te dugogodišnji trener i partner, Edis Elkasević, s kojim dijeli sve svoje sportske uspjehe i koji je također zaslužen za ovako fantastičnu sezonu. Sandra se od srca zahvalila svojim sponzorima vim medijima i dragim kolegama i prijateljima na njihovoj potpori i ljubavi te poželjela da ovo lijepo druženje postane tradicija koja će se nastaviti održavati u nadolazećim godinama.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS