Doznajte tko će sve nastupiti

Samoborski Fašnik: Glazbeni program drugog vikenda

showbuzz DNEVNIK.hr

U posljednjem smo tjednu maškaranog ludila. Samoborski fašnik i Riječki karneval upravo narednih dana doživljavaju svoj vrhunac.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Ukoliko još niste posjetili Samoborski fašnik evo prilike za to narednih dana. Donosimo vam glazbeni program drugog vikenda 187. Samnoborskog fašnika.

Od Jelene Rozge do Joleta u Velikom šatoru

Nakon vrlo uspješnih nastupa Gustafa, Zabranjenog pušenja i Slavonskih lola prvog fašničkog vikenda, program drugog vikenda, u petak, 8. veljače nastavlja Jelena Rozga i Daddy cool band, u subotu, 9. veljače Balašević tribute band Neki novi klinci te Grupa Kim, a u nedjelju uz Grupu 4 za 5, nastupit će i Strings band te Status band.

Završne večeri, u utorak 12. veljače, program će potrajati do 4 sata ujutro (kao i petkom i subotom), a za dobru zabavu pobrinut će se Jole i Daddy cool band.

Kuzma & Shaka Zulu i Antenat u Rakijarnici


Na Samoborskom fašniku se u atraktivnoj prozirnoj kupoli na parkiralištu Hotela Lavica smjestila Rakijarnica. I ovoga vikenda, u suradnji s Halternativnim programom, osim čarobnih napitaka, nudi i izvrstan program za mlade i sve koji se tako osjećaju. U petak 8. veljače nastupa legendarni splitski duo Kuzma & Shaka Zulu, a u subotu 9. veljače zagrebačka grupa Antenat, poznati po veselim, plesnim subreggae ritmovima. Gost večeri u nedjelju 10. veljače je grupa Full Movie. Na zatvaranju, na Pokladni utorak, do ranih jutarnjih sati, publiku će zabavljati sve popularniji zagrebački grunge/pop/rock bend Sane.

Rakijarnica afirmira i promovira isključivo hrvatske rakije i likere, pa u ponudi pod kupolom na samoborskom fašniku nudi više od 100 vrsta rakija i likera, isključivo malih i srednjih proizvođača.

Domaće snage na Trgu fašničkih velikana

Uz Gostujuće karnevalske grupe iz Makarske i Župe Dubrovačke, reviju maski i fašničke likove, u petak 8. veljače na pozornici na glavnom fašničkom trgu nastupit će Fašnički bend Samoborski Fakini i DJ Oduim. U subotu će fašničku simfoniju u dva dijela izvesti Tamburaško društvo Ferdo Livadić iz Samobora, a retrospektivu na svoje fašničke nastupe KUD Oštrc iz Ruda. Nastupit će i Fašnički bend Jazz do it te na kraju DJ Metzo. U nedjelju će prije dječjih povorka osnovnih škola nastupiti Zagrebački mališani, a nakon povorke zasvirat će Tamburaški sastav Od sumraka do zore. Po završetku povorke mjesnih odbora nastupaju Fašnički bend Samoborski fakini i Cabaret.

U utorak, 12. veljače će nakon povorke te dodjele brojnih nagrada i proglašenje pobjednika u svim kategorijama, spaljivanja fašnika i vatrometa, publiku zabavljati Fašnički bend Gumbelijum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS