MSU BLOCK PARTY OVE SUBOTE OD 17 DO PONOĆI

RNB confussion povratak u Zagreb!

PR 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Urbana legenda kaze da je Zagreb najljepši u proljeće i nakon ljetnih avantura na Jadranu, a jedan od razloga su definitvno i brojna događanja koja okupiraju grad u svom šarenom izdanju.

 Ekipa RNB Confusion-a već 16 godina obilježava povratak u Zagreb velikim partyijem okupljanja simbolično nazvanim "Back 2 the City". Pod otvorenim nebom, Garaža Muzeja za suvremenu umjetnost po drugi put će postat plesni podij na kojem će u rnb i hip hop ritmovima zaplesati tisuću preplanulih veselih lica na najvećem dnevnom partyiju u Zagrebu.

PR

Za DJ kormilom nalaze se iskusni kapetani plesne plovidbe, Dj Zrna te novo lice zagrebačke scene, azijat hrvatskog podrijekla DJ Jun Ishida kojem će ovo biti premijerni nastup na RNB Confusion-u. Uz bogatu ponudu Hendrix, RedBull, Jägermeister i Becks osvježenja tu je i gastro kutak Pani koji će nudit slasne zalogaje Philly Cheese Quesadilla, Chili Con Carne Quesadilla, Queso Cheddar Nachos i drugih street food specijaliteta. Pauza.hr će sve goste koji skinu pauza.hr aplikaciju počastiit slatkim štrudlama.

PR

Poslijepodnevna RNB Confusion zabava starta od 17h, dok je posljednji ulazak na "Back 2 The City" party u 18h uz posljednju pjesmu u 00h.
Dugoočekivani party bit će uskoro rasprodan, pa savjetujemo da već danas trknete po svoju ulaznicu po cijeni od 70kn na Entrio.hr.

Natrag u garažu u subotu 31.8.!
 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS