sjajan singl

Novi spot hvaljene domaće kantautorice pravi je bombončić, pogledajte video za pjesmu "Tako lako" Lovorke Sršen

Lovorka Sršen Tomislav Sutlar

Lovorka Sršen je nakon uspješnog singla "Delta" publici sada predstavila novu pjesmu "Tako lako", za koji glazbu i tekst potpisuje sama.

Lovorka Sršen, predstavila se sredinom rujna prvim singlom Delta, koji je kasnije završio i kao dio kompilacije "Drop of Comfort Sessionsa".

Lovorka je sada publici pripremila novi singl "Tako lako" za koji glazbu i tekst potpisuje sama. "Jako sam uzbuđena što su pjesma i spot napokon vani nakon što su nam covid i vremenske prilike i neprilike odužili sva snimanja. Josip Radić koji je radio aranžman i Jere Šešelja koji je radio produkciju su prvo od ove moje male pjesme napravili jedan pravi bombončić, a onda je producentica i redateljica Dora Prpić s Pavlom Krnjaićem napravila divan suptilan spot. Sve vezano uz ovu pjesmu od samog nastanka su samo lijepa iskustva, jako sam sretna i zahvalna zbog toga", rekla je Lovorka.

Mudri Brk je izrazito ponosan što je ova sjajna i talentirana glazbenica odlučila odabrati upravo njihov mikro label za izgradnju svoje karijere i tako se pridružila vrhunskim i probranim izvođačima kao što su Irena Žilić, Valentino Bošković, Neon Wife i Struja Svijesti.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS