Sjajan klub

Posljednji ovoljetni ples makarske ljepotice Makarane

showbuzz DNEVNIK.hr

Makarana se svojim programom ovog ljeta dokazala kao jedan od vodećih ljetnih klubova.

Jedan od najboljih hrvatskih ljetnih klubova, makarska Makarana, poziva na parti-vikend kojim ćemo produžiti ljetne avanture ali i oprostiti se od ljeta 2017. Petak 25. i subota 26. kolovoza u Makarani su rezervirani za oproštajne partije na kojima gostuju atraktivni performeri koji su nas uveseljavali tijekom ove sezone.

Zanimljiv tim akrobata, plesača i iluzionista dočarat će nam atmosferu vodećih svjetskih destinacija kad je zabava u pitanju. Makarana se svojim programom ovog ljeta dokazala kao jedan od vodećih ljetnih klubova. Tisuće gostiju iz cijelog svijeta posjetile su klub, a neki od najzanimljivijih osjećaja koji su upisani u knjigu dojmova bit će sažeti u zanimljivo izdanje koje će nas i u zimskim mjesecima podsjećati na nezaboravne ljetne dane.

Koncept dnevne i noćne zabave u Makaraskoj pokazao se kao pun pogodak. Makarana je smještena tik uz more. Uređena prema posljednjim svjetskim standardima, ovog ljeta posebno popularno bilo je dnevno opuštanje u prostranim ležaljkama i separeima koji su osmišljeni upravo za popodnevni odmor. Lagana house-glazba tijekom dana posebno je dolazila do izražaja uz koktele koji su sasvim druga priča u Makarani. Onaj noćni dio zabave Makaranu je svrstao uz najpopularnije ljetne klubove. Organizatori po završetku ove kreću u pripremu ljetne sezone 2018. uz zahvalu svim posjetiteljima na plesnoj energiji i nezaboravnom ljetnom druženju.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS