isti izvođači iduće godine

Popularni glazbeni festival Ferragosto Jam neće se održati zbog koronavirusa

showbuzz DNEVNIK.hr

Organizatori festivala Ferragosto Jam, koji se održava u Orahovici, istaknuli su da tu odlučili radi naglo pogoršane situacije i previše zahtjevnih mjera.

Popularni glazbeni festival u Orahovici Ferragosto Jam ovog se ljeta zbog koronavirusa neće održati, izvijestili su srijedu organizatori iz tvrtke Dostava zvuka.

Festival se zbog epidemije covida-19 u promijenjenom i prilagođenom obliku, uz odgovarajuće epidemiološke mjere, trebao održati na Orahovačkom jezeru od 5. do 8. kolovoza.

"Unatoč iznimnim naporima i velikoj želji da Ferragosto Jam ipak održimo, nakon detaljnog razmatranja odlučili smo da ga zbog naglo pogoršane situacije s koronavirusom i suviše zahtjevnih preporučenih mjera funkcioniranja odgodimo za 2021. godinu“, istaknuli su organizatori.

Na festivalu su trebali nastupiti Psihomodo Pop, Let 3, Pips, Chips & Videoclips, Repetitor, Atheist Rap, Overflow, Mortal Kombat, She Loves Pablo, Svemirko, Jonathan, Buč Kesidi, ABOP, Lovely Quinces, Mašinko i mnogi drugi.

Svi oni, poručuju iz Dostave zvuka, nastupit će 2021. godine.

Feragosto Jam jedan je od najpopularnijih ljetnih glazbenih festivala u Hrvatskoj na kojem su u proteklih 12 godina nastupili mnogi glazbenici iz regije. Na šest pozornica koncerte svakog ljeta na Orahovačkom jezeru prati 20 tisuća posjetitelja.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS