Vježbajmo zajedno

'Pokreni se' u subotu u Zagorju!

showbuzz DNEVNIK.hr

Uživajmo ove subote, poklonimo si najbolji poklon – zdravlje! Kontinentalna turneja projekta Pokreni se gostuje u Krapini! Proslavljeni sportaši zajedno sa Zagorcima promiču kulturu zdravog življenja!

Hrvatsko Zagorje ove subote slavi zdravi život. Kontinentalna turneja projekta Pokreni se u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina 26. listopada od 11 sati poziva nas na druženje, vježbanje, upoznavanje vlastitog tijela. Ima li išta ljepše nego pokloniti sebi zdravlje?

'Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti? Unaprijedite svoje kretanje u svakodnevnici, dijagnosticirajte se i poboljšajte svoje zdravlje!', izjavio je Marin Dadić iz Biotreninga koji će i u Krapini besplatno dijagnosticirati određen broj vježbača.

>> Pokreni se: Atraktivna koneziologinja Nataša Vaci pokreće kontinent

Subotnje jutro idealno je za dobar trening vlastitim tijelom koji će stručnjaci Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokloniti Zagorju i na taj način potaknuti sve nas na više kretanja. Zanimljivo predavnje iz nutricionizma održat će Definicija Hrane, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.

'Nakon Osijeka, Krapina je drugi grad kontinenta za koji se prijavio maksimalan broj vježbača. Iznimno mi je drago da je Hrvatsko Zagorje prepoznalo važnost poruke ovog projekta i da se stvari po ovom pitanju ipak mijenjaju! S nama u Krapinu dolaze vrhunski sportaši a pripremamo i brojna iznenađenja za vježbače!', izjavio je autor projekta Toni Dabinović.

Prijavite se za vježbanje na pokrenise.hr !

Kontinentalna turneja se nastavlja 16.11. u Karlovcu, 23.11. u Varaždinu i 30.11. u Slavonskom Brodu. Podsjetnik na ljetnu turneju DVD Pokreni se koji će se ekskluzivno moći pronaći u drogerijama KOZMO diljem Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS