U Dubrovniku

Pavo Hađija obratit će se publici na humanitarnom koncertu Prljavaca

showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi će se Dubrovčan na početku koncerta Prljavog kazališta javiti telefonom iz Varaždinskih toplica.

Mladi Pavo Hađija će se večeras prvi puta oglasiti i u telefonskom javljanju iz Varaždinskih toplica zahvaliti svima u Dubrovniku i diljem Hrvatske koji mu pomažu prikupiti novac potreban za rehabilitaciju, nakon teške nesreće na Badnjak 2014.

Humanitarni koncert: Ulaznice za Prljavce platit će čak i redari

Vrhunac akcije pomoći bit će večerašnji koncert Prljavog kazališta u prepunom klubu Revelin, s kojeg kompletan prihod od ulaznica ide za Pava. Podsjetimo, prve prognoze nakon nesreće, govorile su da će 24erogodišnji gorljivi navijač Hajduka ostati paraliziran i da je mala vjerojatnost da će samostalno disati. Jučer je, međutim, s kreveta za koji je i dalje prikovan, potvrdio da je uspio sam pomaknuti dva prsta desne ruke i da počinje kontrolirati fiziološke funkcije.

Inače, zanimljivo je kako su ulaznice za večerašnji koncert morali platiti baš svi, uključujući i novinare, TV ekipe, tehničare, konobare, redare i sve ostale zaposlenike Revelina. Prljavci će, naravno, svirati besplatno, rano jutros krenuli su iz Zagreba i poslali Dubrovčanima fotografiju iz kombija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS