RESIDENT EVIL

Osvoji karte za CHEW THE FAT! party u Tvornici!

showbuzz DNEVNIK.hr

Imamo pravu poslasticu za vas! Zašto plaćati upad kad možete ući besplatno?!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Preživjeli su lavinu, preživjeli su smak svijeta, počela je Nova godina... vrijem je za odličnu bass glazbenu kombinaciju!

Vaši mjesečni domaćini su Chew The Fat!, ovoga puta u domaćoj 'resident' postavi – Yesh, DMT, MC Tone Tuoro i VJ-polygon - koju su od milja nazvali 'Resident Evil'. Oni su najbolji u tome da su zločesti, a ipak nisu nimalo zli. To će vam dokazati ove subote, 12.siječnja i to u malom pogonu Tvornice kulture.

Upad je ipače 20kn, a onda 30kn iza ponoći. Chew The Fat! ima 2x2 karte za nezaboravnu subotu, sve što vi trebate napraviti jest otkriti s kim bi išli na najbolji party u gradu! Šaljite nam svoje mailove na natjecaj@novatv.hr. Požurite! Dobitnike ćemo objaviti do petka!

>> Zgodne Fanine prijateljice - E to je party na kojem bi rado bili!

Yesh je osnivač poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew te već devetu godinu organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon u sklopu programa KSET-a. Od listopada 2009. započinje i novu klupsku večer, serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, a u listopadu 2011. pod svojim aliasom RRRamon! uz kolegu DMT-a pokreće i treću večer imena Black Light posvećenu malo drugačijim glazbenim stilovima. Vodi radijsku emisiju "Night Drive" na RadiJu 808, a od nedavno je i vlasnik etikete JabbaTon Records posvećene izdanjima bass glazbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS