Izlazak iz komfort zone

Energična pjesma "Lom" Saše Lozara i Tonke novo glazbeno osvježenje u radijskom eteru

Saša Lozar i Tonka Boris Poljičanin/PR

Vani je novi singl Saše Lozara i Tonke iz grupe Pavel "Lom", objavljen na Sašinom EP-u "Lagano na vrijeme".

U godini dueta još jedno glazbeno osvježenje, konkurentan i atraktivan spoj dva vokala u energičnoj pjesmi "Lom".

Dugoočekivani duet glazbenika Saše Lozara i talentirane Tonke (Antonije Matković Šerić), ugodnog, autentičnog vokala, frontmenice grupe Pavel, dolazi u pravo vrijeme i nosi interesantan naziv.

Izlazak iz komforne zone za ove vrsne glazbenike s dugim stažom na sceni, izrodilo je pjesmu za koju ćemo poželjeti da se dugo zadrži u radijskom eteru i na plesnom podiju.

Vokalnu suradnju potpisuje autor i tekstopisac Aljoša Šerić autor mnogobrojnih hitova, aranžman i produkciju Zvonimir Dusper Dus, te izvršnu produkciju Gordana Bosak za Agapa Music.

Album je okupio respektabilna, autorska i producentska imena. Izdvajamo neke od njih Predrag Martinjak, Dino Šaran, Ante Pecotić, Željko Banić (Songkillers, Bojan Šalamon Shalla, Đani Pervan, i Ines Prajo.

O Tonki i Aljoši Šeriću pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Glumica iz kultne serije hipnotizirala ostale kupače na plaži svojom pojavom u šestom desetljeću!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Kobni pad Liama Paynea s balkona snimile su nadzorne kamere: ''Vidi se trenutak kad se onesvijestio...'

Tko je novopečena gospođa Lasagna? Zbog Eurosonga i voljenog partnera život joj se potpuno preokrenuo u kratkom roku!

Povezana vijest Clubzone Antonio Krištofić otkrio je što radi na ''Nedjelju'': Ovaj zarazni hit nikog neće ostaviti ravnodušnim

Povezana vijest Celebrity Francuski glumac zatražio je odgodu suđenjena zbog zdravstvenih problema: ''Liječnici su mu...''

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS