Napokon stigao!

Ovo je ostvarenje sna: Pjesmu slušam svaki dan!

showbuzz DNEVNIK.hr

Lea Michelle otkrila je da joj je rad na novom spotu pomogao da prebrodi smrt njezinog dečka.

Glumica i pjevačica Lea Michelle otkrila je da joj je rad na novom spotu pomogao prebroditi smrt njezinog dečka Coryja Monteitha. Dugoočekivni video za pjesmu Cannonball napokon je otkriven, piše MailOnline.

Kakav pogled: Ljepotica na odmoru!

Zvijezda muzičkog serijala Glee čini se zadovoljna rezultatom s obzirom da je na Instagramu objavila kolaž fotografija kraj kojih je napisala „Ovo je ostvarenje sna“.

Lea je već prije izjavila kako joj je pjesma koju su napisali Sia i Benny Blanco, a producirao norveški duo Stargate, pomogla barem malo zacijeliti rane nakon preranog odlaska njezinog 31-godišnje ljubavi Coryja koji je zauvijek otišao nakon ubojite kombinacije heroina i alkohola prilikom odsjedanja u jednom kanadskom hotelu.

Što se Cannonoballa tiče, Lea je izjavila kako je, čim je čula pjesmu, imala fizičku reakciju na nju. „ Za mene, to je moja snaga. Slušam je svaki dan i znam da mi je u život stigla s razlogom“, rekla je glumica i pjevačica, piše MailOnline. 

Spot počinje scenom napuštene zgrade u kojoj sjedi ona s bolnim ekspresijama, dok joj lice ne obasja zraka sunca. U refrenu pjeva o dubokim osjećajima metaforama „ja ću letjeti , letjeti poput topovske kugle“.

Iako je pjesma objavljena prošli mjesec, spot je sada doživio premijeru, a sama je pjesma uvod u njen nadolazeći album „Louder“ koji će biti objavljen 3. ožujka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS