Rasplesana Osječanka

Noelle na ovogodišnju Doru dolazi s pjesmom "Baby Baby": "Ovo je definitivno ostvarenje snova!"

Noelle PR 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dugoočekivani nastup na Dori za Noelle je jako važan iskorak i potvrda da njena glazbena karijera ide uzlaznom putanjom i u pravom smjeru, a korak je i bliže albumu prvijencu.

Rasplesana pjevačica Noelle ovogodišnjoj Dori izvodi "Baby Baby".

Glazbu i tekst ove dark, electro-pop pjesme potpisuju Ivan i Miroslav Zečić. Za zarazne nostalgične pop aranžmane i produkciju zaslužan je Ivan Zečić.

Osječanka Noelle ovom će pjesmom zasigurno nastaviti uspješan ciklus radiofoničnih i plesnih pop pjesama koje su redom zasjele u sam vrh nacionalne top liste HR TOP 40. Dugoočekivani nastup na Dori za Noelle je jako važan iskorak i potvrda da njena glazbena karijera ide uzlaznom putanjom i u pravom smjeru, a korak je i bliže albumu prvijencu.

"Dora je najvažniji i najprestižniji glazbeni događaj godine i velika mi je čast i neizmjerno zadovoljstvo biti dijelom spektakla. Oduvijek pratim Doru i Eurosong, tako da je nastup na Dori definitivno ostvarenje snova. Prilika da se predstavim na ovakvom događaju ne dešava se često i potrudit ću se iskoristiti je na najbolji mogući način. Kada sam pročitala svoje ime među odabranim izvođačima Dore, u prvi mah nisam mogla vjerovati. U tom trenu sam bila neizmjerno sretna, zahvalna i nadasve ponosna. Lijepo je vidjeti da neko prepoznaje trud i rad."

Noelle za Doru priprema minuciozno koreografiran nastup. Uvjerena je da će zajedno sa svojim plesačima uspješno dočarati dramatiku pjesme i gledateljima ostaviti nastup za pamćenje, a i daljnje plesanje.

"Iako je zahtjevno u isto vrijeme pjevati i plesati, potrudit ću se da to izvedem na najbolji mogući način. Po prirodi sam perfekcionist i sve što radim uvijek se trudim napraviti najbolje što mogu i svakako na što višoj razini. Iako sam kao Noelle u pjesme ulagala puno truda i rada, ipak sam ostala iznenađena pozitivnom reakcijom publike i uspjesima koje sam postigla. Tako nešto nisam mogla očekivati ni u najljepšim snovima. U cijeloj priči oko Dore i cijele moje pjevačke karijere, iznimno veliku ulogu je odigrao moj autorsko producentski tim Hit Factory, bez čije podrške i odličnih pjesama skrojenih po mojoj mjeri, ništa od toga ne bi bilo moguće. Naravno, tu je i moj diskograf Menart, koji mi također pruža veliku potporu. Na svemu tome sam im iskreno i od srca zahvalna", rekla je Noelle.

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS