Spoj mora i planina

Noa Beach Club - u osvježenom izdanju!

showbuzz DNEVNIK.hr

Noa Beach Club predstavio je jučer svoje nove zabavno-vizualne sadržaje te klupski program kojim potvrđuje status kluba koji pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali.

Jučer točno u podne, na polovici zagrebačke špice, NOA BEACH CLUB je predstavio novi vizualni identitet koji mu, prema tvrdnjama njegovih predstavnika, donosi status najljepšeg kluba na Jadranu.

Smješten iznad vode, klub nudi epski pogled na sudar kristalno čistog jadranskog mora s visokim planinama, kombiniran s vrhunskim izborom glazbe i zabavnih sadržaja. Nakon posjeta NOI, čitavo vaše poimanje koncepta godišnjeg odmora promijenit će se zauvijek, tvrdi glasnogovornik kluba Hrvoje Šalković.

>> Kakva pozornica! Pravi dragulj! I to u Hrvatskoj!

NOA je jučer najavio spektakularni karneval Circus Maximus, koji započinje 6. kolovoza i na Zrće dovodi svjetske celebrity DJ zvijezde, kao što su Calvin Harris i SuperMartXe.

'Ponosno ulazimo u našu treću sezonu, s impresivnom listom DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje nam tek dolaze. Nezaboravno glazbeno iskustvo garantiramo vrhunskom selekcijom DJ-a, prvoklasnim sustavom zvuka, 3D projekcijama, laserskim showom u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima', tvrdi Šalković.

Osim toga, klub nudi pet velikih šankova, vez za jahte, VIP i lounch odjeljke, bazen, stolove za masažu i još mnogo toga. Svaki istinski ljubitelj zabave i vrhunske glazbe zna da NOA nije samo ljetno odredište, nego i ljetna sudbina, poručuju iz ovog kluba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS