Rock večer

Goran Bare i Majke u Clubu Roko

showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Bare i Majke nastupit će ovoga petka, 4. travnja, iza 22 sata u zagrebačkom Clubu Roko, što je sjajna prilika svim ljubiteljima kvalitetne rock glazbe da si daju oduška i poslušaju jedan od najboljih sastava na ovim prostorima.

Majke će, predvođene karizmatičnim Goranom Baretom, zasigurno prirediti veliki rock koncert te izvesti presjek ponajboljih ostvarenja dosadašnje karijere kao što su: 'Ja sam budućnost', 'Mene ne zanima', 'Put ka sreći''Vrijeme je da se krene' 'A ti još plačeš', 'Krvarim od dosade' i druge.

Club Roko preplavili Slavonci!

Na njihovom posljednjem albumu 'Teške boje' nalazi se istoimeni hit 'Teške boje', kao i singlovi 'Život je osjećaj','Ja nisam tvoj', 'Divlji svijet', 'Nestvaran san' i drugi čije tekstove potpisuje Goran Bare.

'Teške boje oslikavaju neko moje stanje duha i stanje u kojem sam bio, kao i sve ono što mi se izdogađalo u životu, koji nije baš bio u nekom pastelnom koloritu i vedrim bojama', kaže Bare koji s novim albumom vraća onaj stari zvuk punokrvnog rock 'n' roll/punk rocka Majki kakav pamte njihovi najvjerniji obožavatelji.

U svojoj 30 godina dugoj karijeri grupa Majke objavila je pet studijskih i dva kompilacijska albuma. 2001. Bare privremeno napušta bend i nastavlja karijeru objavljivanjem solo albuma. Okupivši sjajne glazbenike pod imenom Plaćenici iste godine objavljuje album 'Izgubljen i nađen' koji je pokazao da se Bare jednako dobro snalazi kako u rock izričaju tako i u bluesu i coutryu. Na radost mnogobrojnih obožavatelja Majke se ponovo okupljaju 2007., a njihov novi uradak, album 'Teške boje' doživio je odlične reakcije publike.

Jedno je sigurno – očekuje nas vrlo zanimljiva rock večer uz jednog i neponovljivog Bareta i Majke, koje se zbog besprijekorne svirke uvijek isplati čuti. Ulaznice u pretprodaji kupite po cijeni od 40 kuna u Clubu Roko.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS