Kreću u novu glazbenu eru

Netipičnom ljubavnom baladom, Tragovi okrenuli novi list i krenuli dalje – saznajte sve o novoj pjesmi i spotu ''Bez tebe''!

Tragovi PR

Za dečke iz grupe Tragovi došlo je vrijeme za nešto novo! Postali su dio glazbene obitelji diskografske kuće Hit Records, a početak suradnje obilježili su novom, netipičnom baladom kako sami kažu, ''Bez tebe''!

Prošle su dvije godine od posljednjeg singla kojim su dečki završili svoj album prvijenac ''Na staroj adresi'', a sada će publika imati prilike čuti što su to 'kuhali u svojoj glazbenoj radionici' za to vrijeme i više od toga.

''U međuvremenu nismo mirovali, autorski smo se aktivirali, radili na novim pjesmama, te sada lovimo zalet, a svježom energijom ulazimo u novo poglavlje našeg glazbenog puta kojim smo krenuli da bi ostavili trag'', poručili su dečki.

Deset godina postojanja, album na kojem su uspješnice ''Sve na ljubav miriše'', ''Malena'', ''Ružmarin'', ''Srce na dlanu'', ''Nota života'', i mnoge druge, samo su mali dio onoga što su Tragovi do sada ostavili iza sebe na glazbenoj sceni, a vjerujemo da će isto tako i nova glazbena priča ''Bez tebe'' biti prepoznata i pronaći svoje mjesto kod publike.

Posebnost ''Bez tebe'' koju možete slušati na digitalnim servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon, Tidal - https://bfan.link/bez-tebe-, je ta da upravo članovi benda autorski stoje iza nje. Tako je glazba, aranžman i produkcija djelo Dominika Šikuleca, dok je tekst napisao frontmen Mihael Bogčev.

''Ujedno bismo najavili i lagane promjene u stilu, produkciji i samom pristupu stvaranja naše glazbe. Želja nam je poigrati se s aranžmanima i pokušati još više približiti publici, a isto tako veselimo se svemu što je ispred nas i s nestrpljenjem čekamo da čujete sve što vam pripremamo!
Do tada uživajte u novoj pjesmi ''Bez tebe'', kao i video spotu, čiju režiju potpisuje Dario Lepoglavec, sa kojim smo imali prilike već surađivati'', za kraj su otkrili Tragovi.

Kako izgleda i zvuči nova glazbena era za Tragove, otkrijte već sada i naravno, uživajte – ''Bez tebe''.

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS