Tulum do jutra

Nesvakidašnji performans glazbeno scenske atrakcije La Fiesta rasplesao dubrovački Revelin

showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularni program glazbeno scenske atrakcije La Fiesta oduševio je brojne posjetitelje kluba Revelin!

Popularni show užario je atmosferu u omiljenoj party destinaciji u Dubrovniku, a uz novu dimenziju provoda koji spaja nespojive glazbene i plesne umjetnosti najboljih svjetskih izvođača plesalo se do ranih jutarnjih sati.

U Culture clubu Revelin ljeto još uvijek traje - večeras gostuje DJ Manuel De La Mare!

Senzualne pokrete akrobata Cirque de soleil te vrhunskih svjetskih performerica White Angels svojim performansom upotpunile su balerine u zanosnim kostimima, a doživljaj čarobne, potpuno drugačije party pustolovine dočarali su posebni glazbeni setovi popularnog rezident DJ-a na Ibizi Alexandera Soma koji je surađivao s najtraženijim svjetskim izvođačima poput Showteka i Davida Guette. Glazbeni show talentiranog violonista Miguela Lare prepuni Revelin podigao je na noge, a nesvakidašnji spoj vrhunskog zvuka violine i elektronske glazbe, oduševljene posjetitelje ostavio je bez daha.

Atraktivna La Fiesta glazbeno scenski je program, u organizaciji Proeventum agencije, a ovog ljeta Hrvatskoj su predstavili novi zanimljivi koncept zabave u najpopularnijim ljetnim party destinacijama. Pustolovina koja postavlja nove standarde zabave, jedinstveno je iskustvo koje je vrijedno doživjeti, a upravo takva prilika očekuje vas u subotu, 29. kolovoza, te tjedan nakon, u petak, 4. rujna kada La Fiesta velikim partijem završava svoju ljetnu rezidenciju u dubrovačkom Revelinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS