Nogometna groznica

Ne propustite veliki koncert Miše Kovača u sklopu Festivala nogometa

showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite veliki koncert Miše Kovača!

U srijedu 18.6.2014. s početkom u 21:00 sat u Karlovačko korneru na zagrebačkom Bundeku, a u sklopu Festivala nogometa održat će se veliki koncert Miše Kovača, legende hrvatske glazbene scene koji već 40 godina oduševljava sve svoje obožavatelje.

Koncert Miše Kovača trebao se održati 12. lipnja uoči utakmice Hrvatske i Brazila, ali je zbog lošeg vremena koncert odgođen. Mišini obožavatelji doći će na svoje 18.lipnja u Karlovačkom korneru, uoči utakmice Hrvatske i Kameruna.

Koncert Miše Kovača samo je prvi u nizu koncerata koji je održava u Karlovačko Konrneru u sklopu Festivala nogometa, pa tako sve posjetitelje ove sportsko – glazbene manifestacije očekuju i koncerti miljenika zagrebačke publike, Prljavog Kazališta 23. lipnja 2014. u 20 sati te Miroslava Škore 29.06. u 20 sati, a uoči prvih utakmica osmine finala.

Požurite i nabavite svoju kartu za koncert Miše Kovača u Biogradu na Moru

Uz glazbene koncerte sve posjetitelje Festivala nogometa već ovoga vikenda (21. i 22.6.) od 14 sati očekuje “Vikend roštilja, pive i tamburice žive” te humanitarna nogometna utakmica poznatih dama iz društvenog života Hrvatske te još niz iznenađenja, poput nogometnog turnira na male golove, nogometni turnir za djecu do 16 godina, , te još puno popratnih događanja u velikom šatoru od čak 1345 m2. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Uz koncerte u sklopu Festivala nogometa djeluje i Pepsi škola nogometa koja je održava svakodnevno u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima i u prvih 5 dana na terenima je svoje prve nogometne korake napravilo više od 40-ak djece, a svi zainteresirani svoju djecu mogu upisati u besplatnu Pepsi školu putem maila prijava@festivalnogometa.com.

A svi istinski navijači Hrvatske nogometne reprezentacije imaju mogućnost i kupiti navijačke naljepnice s hrvatskim obilježjima od kojih je dio sredstava namijenjen za pomoć u radu udruge Hrvatska liga protiv raka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS