Prilika da budeš zvijezda

Nastavi glazbenu priču i postani zvijezda video spota 'U dobrim rukama'!

showbuzz DNEVNIK.hr

Leo ovom prigodom poziva svoju publiku da se fotografira s dragim ljudima, te da mu šalje fotke.

Njegove pjesme generacije obožavatelja vole i pjevaju, a on sam je već godinama nenametljivo prisutan u vrhu glazbene scene. Svima dobro znani Leo, i ovoga je puta ostao vjeran svom glazbenom putu, te je na sebi svojstven način odlučio zahvaliti fanovima koji ga godinama prate.

Aktualna uspješnica 'U dobrim rukama', uskoro će dobiti svoje posebno video izdanje. Leo naime ovom prigodom poziva svoju publiku da se fotografira s dragim ljudima, te da mu šalje fotke, a one najbolje kasnije će postati dio video spota.

Vaše fotografije šaljite na e-mail info.amirkazicleo@gmail.com a Leo će sa svojim najbližim suradnicima odabrati one najbolje. Ne preostaje vam ništa drugo nego baciti se na posao, kreativu u prvi plan, fotić ili mobitel u ruke, te možda baš vi postanete zvijezda novog spota.


'Fotografirajte se sa vama dragim ljudima, bilo da je riječ o obitelji, prijateljima, simpatijama ili životnim partnerima, te da i na taj način pokažemo svima u čijim se rukama osjećate najbolje, najsigurnije.', poručuje Leo.


Cijela ideja oko novog spota potekla je, dodaje Leo, od Faye, koji je bio izvršni producent i potpisuje tekst pjesme, Natko Smoljan bio je zadužen za aranžman i produkciju, dok je sam Leo skladao glazbu.
'U dobrim rukama' prava je pozitivna i optimistična pjesma sa prekrasnim tekstom o ljubavi.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS