Rasprodao prvi

Zdravko Čolić za Riječane će nastupiti dvije večeri zaredom: Najavljen je datum drugog koncerta

Zdravko Čolić - 2 Dario Horvat

Vijest kako će, nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, Zdravko Čolić ove jeseni stići i u Dvoranu mladosti, kod Riječana je dočekana s velikim oduševljenjem i iščekivanjem. Prvi je koncert rasprodan, a sad je najvljen i drugi.

Vijest kako će, nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, Zdravko Čolić ove jeseni stići i u Dvoranu mladosti, kod Riječana je dočekana s velikim oduševljenjem i iščekivanjem, što potvrđuje i informacija kako ulaznica za najavljeni koncert 29. studenoga više nema.

Upravo zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za sutradan, 30. studenoga.

Tako će Čolić u Dvorani mladosti izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi najavljeni koncert.

Riječane, ali i sve njihove goste, Čolić će, kao i do sada u gradovima u kojima je nastupao više večeri zaredom, obje večeri ''počastiti'' jednako moćnom interpretacijom pjesama, kao i svojom nenadmašnom i nepresušnom energijom.

Pjesme iz Čoline karijere duge preko 50 godina, odjekivati će tako Rijekom dva dana, a ulaznice za drugi najavljeni koncert dostupne su putem sustava Eventim.


 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS