Bolesni umovi

LAŽNA VIJEST Enis Bešlagić nije mrtav!

showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni glumac ostao je zatečen kada je vidio da se na društvenim mrežama širi informacija da je mrtav.

Pošto opet neki "bolesni umovi" plasiraju priču po raznim društvenim mrežama o mojoj navodnoj smrti i tome kako sam pronađen mrtav ili poginuo ili tako nešto... Molim vas da ne nasjedate na takve lažne priče kretena, koji i na taj način pokušavaju skrenuti na sebe pažnju... Uglavnom još uvijek vas voli vaš živi Enis. - napisao je glumac na svojem Facebook profilu, te dodao. - I ne zaboravite, da su sve to miševi koji ne smiju javno izraziti svoj stav, nego se kriju iza lažnih profila...

Srećom po brojne obožavatelje, izabrao je glazbu umjesto ginekologije

A dok se ova neukusna šala širila internetom, Enis se bavio plasiranjem svoje najnovije pjesme. Naime on je već pjevao, i to s Crvenom Jabukom, no očito mu se pjevanje svidjelo, pa se opet bacio u pjevačke vode.

Balkanske ljepotice koje su zaludile svijet

Popularni glumac sada se pridružio Miligramu, bendu koji je sve popularniji u regiji. Miligram je snimio čak pet dueta, a ovaj s Enisom je danas pušten u eter. Osim njega, poznati bend surađuje i s Tifom, Dadom Topićem, Dr M i Lanom Jurčević.

Poslušajte kako zvuči klapska pjesma kad je izvode Gruzinke


Nema sumnje da će pjesma Sigurica brzo postati hit na Balkanu. Ovo je prva suradnja Miligrama i popularnog bosanskohercegovačkog glumca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS