Preslatke

POGLED IZBLIZA! Pogledajte kakve ljepotice se natječu za Miss Hrvatske!

showbuzz DNEVNIK.hr

Mlade ljepotice postale su još ljepše pod vodstvom Kristine Aletić i Jadranke Pezo.

Vizažistice pod vodstvom Kristine Atletić i frizerski tim pod kreativnom palicom Jadranke Pezo stvorili su pravu čaroliju ljepote koju je majstorski ovjekovječio fotograf Domagoj Biondić.

Petnaest finalistica izbora za Miss Hrvatske, ponosne predstavnice svih krajeva Lijepe naše, zablistale su u čudesnom stylingu kojeg su osmislili vrhunski stručnjaci make upa i oblikovanja frizura. Djevojke su uživale u pripremama i snimanju, a na fotografijama svake od njih ističe se njihova ljepota i nazire djelić njihove osobnosti.

'Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s finalisticama jer su iznimno spremne na suradnju, a njihov mladenački entuzijazam i želja za pobjedom na prestižnom izboru za Miss Hrvatske dodatno su 'podigli' pozitivnu atmosferu. Naš tim predvodio je Josip Križnjak, trenutačno najbolji hrvatski fizer, pobjednik Državnog prvenstva i djevojke su pomno slušale svaki njegov savjet i preporuku o njezi kose', kaže Jadranka Pezo.

Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu.

Malo je vremena ostalo do velike završnice na kojoj će šibenčanka Maja Spahija prekrasnu krunu ukrašenu pleterom i licitarskom srcima predati svojoj nasljednici i proglasiti je novom Miss Hrvatske. Sudeći po ovim čarobnim fotografijama, članovi stručnog žirija koji će 17. lipnja ocijenjivati natjecateljice imati će doista tešku zadaću!

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. možete pratiti na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/.

Uskoro ćemo saznati tko je nova Miss Hrvatske. Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS