Nije mu lako

Zbog Čole mjesec dana nije razgovarala s mužem - e to je obožavateljica

showbuzz DNEVNIK.hr

Komercijalistica iz Umaga žestoko se posvađala s mužem zbog toga što obožava Zdravka Čolića.

Kad biste gospođu Milenu Kajgo Rajić, majku dvije odrasle kćeri, nazvali obožavateljicom Zdravka Čolića, ublažili biste definiciju. Jer, riječ je o gospođi koja se u ovim trenucima u Umagu sprema na put u Dubrovnik. Samo zbog njegovog koncerta u Revelinu. Da, da, većini teško objašnjivo, jer ima ljudi kojima se ne da prošetati iz Gruža, ali ima dosta žena koje Čolića, točnije njegove pjesme, doslovno obožavaju.

Počela sam slušati njegove pjesme kao djevojčica, prvo sam naučila kćeri pjesmu Pjevam danju, pjevam noću. Skupljala sam postere i ploče, pratila sve o njemu. Na koncerte idem zadnjih 25 godina i gotovo da za mene nema nepremostivog problema. Bila sam na koncertima u Opatiji, Puli, Novom Sadu, Ljubljani, Čakovcu, ma ne znam gdje nisam. Na prvi koncert u Ljubljanu, išla sam sa suprugom.

Ja u prvom redu, on iza na tribinama. Cijeli sam koncert pjevala i plesala i Čola mi je, ničim izazvan, donio bocu vode. I tu moj muž, koji nikad u životu nije bio ljubomoran, poludi. Posvađali smo se, nismo pričali mjesec dana i to je bila prva i zadnja naša svađa . Ali, od tada više ne ide sa mnom na Čolu, ali je veliki čovjek i to je prihvatio. Zato sam mu jako zahvalna, jer živim za Čoline koncerte', rekla je Milena.

Komercijalistica po struci, trenutačno zaposlena u jednoj umaškoj kladionici, ima jednostavno objašnjenje za fenomen Čolić, posebno među ženama.

Jako poštuje svoju publiku i nakon vrhunski odrađenih i dugotrajnih koncerata nikad mu nije teško ostati , popričati i slikati se s fanovima. Zato i traje toliko godina i nema mu ravnog. I naravno, najbolji je i najljepši pjevač svih vremena. Ne vidim tko bi mogao ga od mlađih mogao naslijediti. Kod njega se sve spojilo. Ljepota, glas,karizma, a ostao jednostavan i dobar čovjek. Zato ga žene i toliko vole.

Dakle, Milena će s još stotinama obožavateljica biti u subotu 6. veljače u Revelinu. Koncert počinje točno u 22 sata, Čola dolazi dan prije s najboljom postavom benda i pratećih vokala.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS