I on je ponosan

Presjek Kekinove karijere objavljen na live albumu Soundtrack za život, naveliko ga hvale i publika i kritika!

Mile Kekin PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Soundtrack za život - Live At Vintage" koncertni je album i istoimena turneja Mile Kekina i njegova novog benda dostupna na svim digitalnim servisima.

Live album je sukus Kekinove dugogodišnje karijere koji je zvukom i slikom snimio na koncertu u Vintage Industrial Baru u studenom prošle godine kada je promovirao svoj aktualni album "Nježno đonom".

Album koji naveliko hvale i publika i kritika uvršten je u 10 najboljih nacionalnih izdanja 2023. godine, a sam Mile ističe ovaj koncert kao jedan od najboljih u svojoj karijeri.

Fenomenalnom svirkom u krcatom Vintageu, Mile je s bendom publici dao i zadnji atom snage, a pjesme koje se nalaze na ovom koncertnom albumu su ne samo presjek njegove karijere, nego i najbolji opis posla kojim se bavi.

"Cijelo vrijeme tražim prave riječi da mi budu mačeta s kojom ću sjeći sve što mi smeta kao što sam napisao u pjesmi Soundtrack za život. Cijela audio i video snimka izlazi bez umjetnih aroma i pojačivača okusa iliti zvuka, baš onako kako je odsvirano i otpjevano, organski, live, bez semplova i ritam mašina što ćemo dokazati na svakom od tridesetak dogovorenih nastupa do kraja godine", govori Kekin.

Ona se taman vratila iz Amerike, a ja između predavanja jurim na snimanje svog prvog albuma - Džinovski. Sve to i još poneki autobiografski detalj sam utrpao u jednu pjesmu i usput otkrio da se svako u mojoj generaciji barem jednom vozio, ljubio ili nešto više od toga u legendarnoj četvorci", rekao je Mile.

 

 


 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS