Poznati u sukobu

Splitski pjevač obrušio se na kolegu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati splitski pjevač Milan Terze prozvao je kantautora Denisa Dumančića.

Splitskom pjevaču Milanu Terzi nedavno se ostvarila dugogodišnja želja o kojoj sanjaju mnoge njegove kolege, pjesmu mu je napisao najpoznatiji hitmejker s ovih prostora-Tonči Huljić.

Ljubav prema glazbi, Milanu je usadio otac koji već 35 godina pjeva u klapi Kamen. Najveće iskustvo stekao je pak prateći popularnog Jolu i to od samog početka njegove karijere.

Duge Kristinine noge u centru pažnje

'Jole i ja smo bili prijatelji i slučajno smo bili jedan dan kod njega u stanu i kaže on, aj izvadi gitaru da vidim kako pjevaš, sviraš i sutradan sam već pjevao s njim na svadbi',l rekao je Milan.

Nakon šestogodišnje suradnje s Jolom s kojim ga veže veliko prijateljstvo, odlučio je napraviti korak dalje i zaplovio u solo vode.
Jedan od najboljih domaćih zabavljača na svadbama čiji je raspored popunjen i po godinu dana unaprijed često je angažiran i na proslavama svojih prijatelja s estrade poput Jelene Rozge, Petra Graše i Danijele Martinović.

No, nedavno se sukobio s jedim svojim kolegom.
Prije dvije godine objavljen mu je i album prvijenac s kojeg su kasnije obrađene čak 3 pjesme. Jedna od obrada pripada i slavnom kantautoru Denisu Dumančiću.

'Moja mama je gledala In magazin i vidjela je promociju pjesme 'Dao sam ti dušu' i zvala me na telefon, kaže, evo ti netko pjeva tvoju pjesmu.''

'Ja sad znam da autor može uzet svoju pjesmu i obradit je nakon recimo 4-5 godina, ali sam bio ljut samo radi toga jer mislim da je moralno, korektno i nekako s ljudske strane da se nazove pjevača i da mu kažeš, ja bih obradio tu pjesmu, je li se ti slažeš s tim ili ne, kad sam je ja već kupio od tebe', objasnio je pjevač.

Iako nevoljko priča o svom privatnom životu, ipak nam je za kraj otkrio da je njegovo srce prije 4 godine osvojila lijepa nutricionistkinja Mia.

Prilog pogledajte u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS