talentirani glazbenik

On je hrvatski Michael Buble!

showbuzz DNEVNIK.hr

Lovre Lučin, talentirani je glazbenik kojeg je svojedobno dnevni list 'Slobodna Dalmacija' proglasila hrvatskim Michaelom Bubleom.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak kroz medijsko predstavlja prvog singla i videospota 'Infetan' započinje glazbenu karijeru, a dotad je u rodnom Splitu već ostvario pohvale etabliranih estradnih diva poput Radojke Šverko i Meri Cetinić, te medija i profesora na Glazbenoj školi Josipa Hatzea.

Vjerujemo da će ta lijepa i radiofonična pjesma ostaviti trag u hrvatskom medijskom prostoru, budući ju prati i videospot kojeg je režirao iskusni splitski redatelj Toni Mijač. Spot je snimljen u splitskom klubu 'Circus', a premijera spota bit će na CMC-u u srijedu 07.05. u 19 sati.

Mladi i talentirani - Suradnja koja će oduševiti sve ljubitelje glazbe!

Inače riječ INFETAN u dalmatinskom žargonu znači "zaražen", infetati se - zaraziti se, što se najčešće odnosi na bolest, infekciju, prehladu i sl., a često se koristi i kao osobina, sinonim i značenje za neke druge pojmove pa se tako osoba može infetati određenim sportom, hobijem, umjetnošću, glazbom, prirodom, gradovima, ženama i svim onim što na nas ostavi dubok i jak dojam.... Tako biti INFETAN nekim ili nečim može biti i pozitivnog i negativnog predznaka, ovisno o emociji kojom smo "ZARAŽENI".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS