Dvije glazbene duše

Jedan od najljepših dueta dobio je svoj videospot, Lea Dekleva i Marko Kutlić u iskrenoj i proživljenoj priči

Lea Dekleva i Marko Kutlić PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Sami" je pjesma koja je spojila dvije glazbene duše, Marka Kutlića i Leu Deklevu. Predstavili su je na 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku i oduševili publiku, a stručni žiri im je dodijelio drugu nagradu.

Iskrena je to i proživljena emotivna priča, Lea se pokazala kao izvrstan autor, a Marko je sve upotpunio svojim posebnim vokalom i interpretacijom.

Aranžman je napravio Branimir Mihaljević koji je za pjesmu na Dalmatinskoj šansoni dobio nagradu za najbolji aranžman, a Matija Dedić i Nikola Marjanović oduševili su kao gostujući izvođači i pjesmi dodali još jednu dimenziju. Uz prekrasan duet predstavljen je i novi videospot u produkciji Dinka Čvorića – Doringa. Na magičnoj lokaciji, uz klavir, Marko i Lea otpjevali su svoje emocije.

Nastupao je na čitavom nizu festivala, a osim na Dalmatinskoj šansoni ove godine sudjelovao je i na Zagrebačkom festivalu te na Melodijama Jadrana. Tamo se predstavio pjesmom "Kad god poželiš" koja nosi iskrenu emociju i priča priču koju su mnogi proživjeli. Publika ju je prepoznala, pjesma je ubrzo postala himnom ljeta i osvojila top liste diljem zemlje.

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS