Snažan zvuk

Kristina Boban u novoj pjesmi pršti nezaustavljivom energijom i postavlja si nove izazove: "Kada se sve čini crno, raspali rock i da vidiš kako crno postaje ružičasto",

Kristina Boban PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kristina Boban predstavlja svoj novi singl "Ne bih smjela".

Kristina Boban započela je svoj umjetnički put u jednom domaćem talent showu, gdje je svojim pjevačkim umijećem oduševila i publiku i žiri, nakon čega se hrabro otisnula u solo vode.

Svakim singlom Kristina pred sebe postavlja sve veće izazove, a u najnovijoj pjesmi "Ne bih smjela“ koju odlikuje snažan rokerski zvuk, publici nudi vrhunsku interpretaciju na tragu naših najvećih rock vokalistica poput Zorice Kondže ili Zdenke Kovačiček.

"Ova pjesma me vraća u tinejđerske dane jer tematizira simpatične, često i nerealne fantazije zaljubljene osobe, a kao i svi, i sama sam prošla tu fazu koje se danas sjetim s osmjehom na licu. Za spot nisam slučajno odabrala Judino drvo, naime, nakon što smo doznali tužnu vijest o njegovu zatvaranju, moja kreativna splitska ekipa i ja smo htjeli dati mali obol svim lijepim uspomenama koje nas vežu za to mjesto.
Pjesma mi se jako svidjela jer je vedra, energična i mislim da se sjajno sjedinjuje s mojim vokalom. Pobornica sam rock žanra kojeg nekako fali na našoj sceni, a koji iz čovjeka izvlači nevjerojatnu snagu i veliki je motivator. Kada se sve čini crno, raspali rock i da vidiš kako crno postaje ružičasto", pojasnila je.

Kristina vrijedno stvara nove pjesme okružena suradnicima s kojima dijeli sličan glazbeni senzibilitet. Veseli se nastupima uživo na kojima do punog izražaja dolazi njen temperament pretočen u dojmljivi vokalni i interpretacijski doživljaj.

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS