novo novo

Ivana Kovač predstavila novu pjesmu 'Ludilo'

showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Kovač novom brzom pjesmom 'LUDILO' počinje rad na svom drugom studijskom albumu.

Krajem prošle godine objavila je svoj album prvijenac 'Crno vino, crne oči', a samo nekoliko dana od objavljivanja, na službenoj listi najprodavanijih albuma, upravo je taj album postao najprodavaniji. Dok je nekoliko tjedana nakon i dalje držao prednost u najprodavanijim albumima zabavne glazbe.

Ivana Kovač i Mejaši imaju novi ljetni hit 'Ludilo'

Došlo je vrijeme za novu pjesmu kojom Ivana i službeno najavljuje rad na svom drugom studijskom albumu. Nakon posljednje pjesme 'Jao meni', isti tim autora nastavio se i na ovoj novoj 'LUDILO'.

Glazbu potpisuje Denis Dumančić, dok mu se na tekstu pridružio i Nikola Bosilj (iz Mejaša). Aranžman je radio Branimir Mnihaljević. Upravo ovom pjesmom Ivana Kovač predstavlja se na ovogodišnjem CMC festivalu.

-Pjesma je nastavak suradnje sa Denisom Dumančićem koji je radio i zadnji singl "Jao meni" s tim da se sada u ekipu kao tekstopisac uključio i Nikola iz Mejaša. Branimi Mihaljević je kao aranžer zaokružio cijelu priču i dobili smo veselu, plesnu, pozitivnu, pravu ljetnu zezalicu. U meni izaziva pozitivan osjećaj koji će se, nadam se, prenjeti i na publiku - rekla je Ivana Kovač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS