Premijera

Pogledajte spot za nagrađeni singl Ivane Kovač "Ti", koji je napokon ugledao svjetlo dana

Ivana Kovač (Foto: Željko Petreš) Željko Petreš 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ivana Kovač snimila je novi spot za singl "Ti" kojim se predstavila na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Nakon što je ljetos održala fanstastičan nastup na Splitskom festivalu i osvojila priznanje za pjesmu "Ti“ koje joj je uručio ocjenjivački sud novinara, Ivana Kovač je osvojila i nagradu za najbolji stajling gdje je zablistala u predivnoj crvenoj haljini Kristine Burje - "KRIE."

Istoimeni je singl sada dobio i spot.

"Ova pjesma mi je posebno draga od prvog momenta kada sam je čula. Fedor Boić i Neno Ninčević zaista su napravili divnu pjesmu i nisam se prevarila u dojmu jer je dobila prvu nagradu za najbolju pjesmu na Splitskom festivalu od strane novinara. Spot nikad dočekati, a za snimanje ili je prevruće, ili je kiša, ili je nešto. Ali napokon smo uhvatili nekoliko lijepih dana i napokon smo ga snimili. Ambijent je predivan, a Zoran je sve zapečatio svojim osebujnim dizajnom i priču smo završili. Iskreno se nadam da će se ljudima svidjeti“, zaključila je Ivana.

Podsjećamo kako je autor pjesme Feodro Boić, koji je ujedno i radio na aranžmanu pjesme, dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Redatelj spota je Željko Petreš, iza kamere se našao Zlatko Dizdar, koji je zabilježio odlične kadrove, dok se za stajling pobrinuo Zoran Aragović i njegov "Bite my style", koji je upotpunio čitavu priču.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Svi pričaju o svađi slavnih sportaša koji su se potukli zbog ove fatalne dame savršenog tijela

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS