Ja sam slab na tebe

POSLUŠAJTE novi hit legendarnog ITD Banda!

showbuzz DNEVNIK.hr

ITD Band predstavlja novi singl!

Nakon uspješnog singla 'Kao ja', ITD Band predstavlja novi singl 'Ja sam slab na tebe' u izdanju Hit Recordsa! Jesen u radijskom eteru obogaćena je novim singlom kojem je autorski pečat na glazbu i tekst stavio Miroslav Rus, a zajedno sa Zvonimirom Domazetom napravio odličan aranžman i produkciju.

Ponovno se okupio ITD bend i imaju novi hit!

'Vjerujem u pjesmu 'Ja sam slab na tebe', te izraz i zvuk koji krasi ITD band 2014., kao i u znanje i iskustvo koje smo stekli kod nas i vani sve ove godine! Siguran sam u posebnost vokala Branislava Bekića koji zvuči nikad bolje i nikad zrelije', rekao je jedan od najpoznatijih regionalnih autora i osnivač ITD Banda - Miroslav Rus.

Drugi singl je vani, a u ekskluzivnom razgovoru Rus je otkrio da je album na miks pultu, te poručuje da se raduje novom susretu s publikom, ali i ono najbitnije, kako neće sigurno razočarati onime što je nastalo u glazbenoj radionici.

Da je ITD Band u najjačem sastavu pokazuju dva nova singla 'Kao ja' i 'Ja sam slab na tebe', koji će, ne sumnjamo, ostaviti itekakav trag među publikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS