Cigla je stigla

Za sebe tvrdi - Zloćko, a ne zločinac

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon trogodišnje stanke i novih “duhovnih iskustava” imotski reper Ante Cash predstavlja novi album, i napokon shvaća da je glazba najbolji bazen njegovih plivačkih mogućnosti.

Imotski reper prepoznatljivog smisla za humor, a koji se odaziva na ime Ante Cash, odlučio je prekinuti trogodišnji post, prepustiti se muzama da ga vode te je tim povodom objavio dvostruki album, za njega simboličnog naziva, "Zloćko, a ne zločinac". Na prvom albumu se nalazi deset pjesama među kojima su hit singlovi kao "Vakula", "Milena", "Vatreni zmajevi", " Božićna", ali i ranije uspješnice poput "Danke Deutschland", "Cigla je stigla" i "Stiglo je ljeto" te 9 video spotova, da se uz glazbu dobije i slika. Glazbu i tekst za većinu pjesama potpisuju Natko Smoljan i Ante Cash. Aranžmani su također povjereni Natku Smoljanu, a čast da potpiše jednu pjesmu imao je Pave Ruić.

Na novom Cashovom albumu nalazi se veliki broj gostiju, pa je tako ostvarena uspješna suradnja s renomiranim glazbenicima i umjetnicima kao što su: Saša Antić, Postolar Tripper, Shamso69, Zebrax, Nezavisni intelektualci te klapa Šibenik iz Zadra. Drugi CD sadrži odlični album iz 2012. godine, napravljen je s bendom i sada doživljava reizdanje i reinkranaciju koja će mu donijeti nepredvidljivu slavu. Potpisuju ga Ante Cash i Zebrax, a sadrži 12 pjesama, među kojima se ističu "Tamo da putujem" u suradnji s Arsenom Dedićem, “Mostarska”, "Sretna nova 1984." i mnoge druge uspješnice koje Casha svrstavaju u vrh hrvatske reperske scene. Glazbu potpisuju Ante Cash i Erol Zejnilović, tekst Ante Cash, a aranžmane dvojac iz Elementala Erol Zejnilović i Luka Tralić Shot.

 Postolar Tripper najavili novi singl

Unatoč nepredviđenoj, ali kreativnoj pauzi Ante Cash iza sebe ima dva albuma "U ime Oca i Novca" i "Gotovinski popust" te brojne hit singlove kao što su "Moja Cikla", "Neću više", suradnja s Edom Maajkom na pjesmi "Đe si buraz" te "Nema cijene" koja je svojevremeno bila službena himna Hrvatskog olimpijskog odbora. Izrazito popularan i tražen u danima najveće popularnosti, kojoj se želi vratiti, a na dobrom je putu, Ante Cash održao je stotinjak koncerata diljem regije, a kako sam kaže njega i bend uskoro očekuje velika turneja i promocija novog albuma. 



I oni koji do sada nisu bili upoznati s radom Ante Casha, a takvih je malo, sigurno su “poludili” za hitovima "Milena" i "Vakula" koje se tjednima nalaze na svim hrvatskim top ljestvicama, a ista se sudbina predviđa i božićnom singlu "Božićna".

Osim CD izdanja u pripremi za najveće fanove je USB izdanje i to u nakladi od samo 10 primjeraka povodom 10 godina karijere. Paket za deset najbržih, najzagriženijih i najodanijih fanova moguće je nabaviti preko Facebooka ili Instagrama, a sadržavat će i majice, te karte za sve koncerte u 2016. godini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS