Prljavci oduševili!

Prljavo kazalište nastupilo u Vukovaru

showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV i portal Dnevnik.hr na drugi najvažniji dan u novijoj povijesti - ulazak Hrvatske u EU, poklonili su svojim gledateljima koncertne spektakle vrijedne 28. zvijezde Europe. U Vukovaru je nastupilo Prljavo kazalište!

Povodom ulaska Hrvatske u EU u Vukovaru je upriličena prava fešta. Stanovnici ovog grada imali su priliku uživati u nastupu Prljavog kazališta.

>> Spektakl na Novoj TV: UŽIVO koncerti Severine, Prljavog kazališta i Colonije!

Iza njih je preko tisuća nastupa, no Prljavci i dalje praše! A jesu li imali treme? 'Uvijek postoji neka pozitivna trema koja ti daje adrenalin, zbog toga bolje sviramo', rekli su osnivači benda prije koncerta, iza kojih je 35 godina karijere.

'Pošto je producentski tim Nove TV postavio visoku letvicu, onda smo se i mi morali potruditi, Vukovar zaslužuje ovaj spektakl', poručili su Prljavci te svoje obećanje i ispunili.

Kako je nastup protekao, pogledajte u priloženim videima i u galeriji fotografija.



Snimite sebe, svoje prijatelje, sumještane i recite nam zašto vjerujete da su vaše mjesto, grad ili cijela Lijepa naša nove zvijezde Europe, a mi ćemo od prikupljenih snimaka napraviti zajedničku razglednicu europske Hrvatske. Kako to izgleda, pogledajte OVDJE!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS