Tulum na Zrću

Holivudska zvijezda Ruby Rose priredila party za pamćenje u Aquariusu

showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa glumica androgenog izgleda nedavno je krenula na svoju prvu veliku DJ turneju, u sklopu koje je jučer gostovala i u klubu Aquarius na Zrću.

Još jednu senzacionalnu sezonu novouređenog kluba Aquarius na Zrću, koji se upisao na svjetsku kartu napopularnijih odredišta za zabavu, uveličala je sinoć i Ruby Rose, nova hollywoodska zvijezda, 30-godišnja manekenka i glumica, koja je svjetsku slavu stekla ulogom u američkoj hit seriji „Orange is the New Black“.

Lijepa glumica androgenog izgleda nedavno je krenula na svoju prvu veliku DJ turneju, u sklopu koje je jučer gostovala i u klubu Aquarius na Zrću.

Ruby se odlično zabavila, svirala je dva i pol sata, odnosno dulje nego što je bilo dogovoreno, tijekom kojih je pjevala zajedno sa svojim fanovima. U nekoliko navrata je svojim obožavateljima bacala majice sa DJ pulta i konstatno komunicirala s publikom pogledima i plesom.

Njezin nastup popraćen je spektakularnim light showom, sa bine su padale konfete, a hollywoodska zvijezda je bila vidno oduševljena atmosferom u Aquariusu.

U svojim zahtjevima je bila izuzetno skromna, osim visokog nivoa sigurnosti, tražila je od menadžmenta kluba tek mineralnu vodu tijekom nastupa.

O svom dolasku u Hrvatsku Ruby Rose je i sama pisala na svom Instagram profilu, na kojem ima vrtoglavih 7.4 milijuna sljedbenika, spominjući nezaboravne zalaske sunca.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS