sasvim neočekivano

Kraj jedne ere: Bend Hladno Pivo nakon 35 godina postojanja objavio novost koja će rastužiti obožavatelje

Hladno Pivo PR 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Hladno Pivo će nakon završetka turneje "35 za 35" napraviti dužu koncertnu pauzu, a u narednim godinama pjevač Mile Kekin posvetit će se solo karijeri.

Grupa Hladno Pivo najavila je dužu koncertnu pauzu, na koju ide nakon velike i izuzetno uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada. Centralna proslava i vrhunac velike turneje "35 za 35" zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada.

Koncerti koje Hladno Pivo najavljuje u rujnu i listopadu posljednji su za jedan duži vremenski period, a u narednim godinama Mile Kekin posvetit će se solo karijeri dok će ostatak banda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt.

Turneju "35 za 35" band će završiti u najmanjem gradu na svijetu, Humu u Istri, na tradicionalnom festivalu rakije 29. listopada.

Prije toga posljednje nastupe u sklopu turneje za 35 godina karijere održat će još i u gradovima diljem Hrvatske i regije. Bit će to posljednja prilika za vidjeti Hladno Pivo uživo za jedan duži vremenski period.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS