obožavatelji jedva čekaju!

Grupa Teens ponovila uspjeh Crekvine i na najbolji način najavila koncert u Tvornici kulture

Teens PR

Samo tri mjeseca nakon, grupa Teens je ponovila uspjeh koncerta na Crekvini.

U sklopu tradicionalnog sajma Bela nedeja, posljednja tri dana kroz Kastav je prošlo nekoliko tisuća ljudi koji su uživali u bogatoj ponudi i programu.

Jedan od najiščekivanijih trenutaka ovogodišnjeg sajma upravo je bio nastup grupe Teens koji se održao u nedjelju, 6.10., a koji je još jednom oborio sve rekorde posjećenosti, kako na Beloj nedeji, tako i vlastite rekorde od prije samo tri mjeseca.

Naime, tim ljetnim koncertom grupa Teens obilježila je svojih 25 godina od prvog objavljivanja albuma te započela euforiju koja se oko njih i dalje nastavlja.

Više od dva sata, odlično uvježban i uigran bend, baš kao i nekada, žarili su glavnom pozornicom i pred svojom vojskom obožavatelja na najljepši način najavili koncert koji Zagreb željno očekuje 7.11.2024., u Tvornici kulture.

Dva sata su se redali hitovi  ''Hajde reci što'', ''Da mat zna'', ''Laži nekom drugom'', ''Idem ja'', ''Ništa opasno'', a u jednom trenutku i sam je band stao sa sviranjem i pustio publiku da otpjeva neke pjesme do kraja jer toliko su bili nadjačani, da su shvatili kako im ništa drugo ni ne preostaje.

Daniel, Klaudija, Sandro, Eugen i Zoran, vođeni odličnom atmosferom, prepustili su se željama i potrebama publike te je tako koncert trajao i duže od predviđenog.

Veliki koncerti koji su održali ovog ljeta na Crekvini i u Splitu, itekako su bili dovoljno dobar vjetar u leđa da Teensi nastave dalje. Ponavljanje Crekvine i pripreme za zagrebački koncert, 7.11., u Tvornici će pokazati u kojem smjeru će band nastaviti, ali za sada je jasno samo jedno - publika ih se zaželjela i ne namjerava ih pustiti opet tako lako.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svi pričaju o seksi fotkama Victorije Beckham koje kruže internetom, kako li je David reagirao na to?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nitko nije mogao skinuti pogled s ove ljepotice kad se pojavila na plaži, nevjerojatno je kako ova žena izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS