ne propustite

Glazba stanuje u Lisinskom: Španjolska večer obilježit će Dan Dvorane

showbuzz DNEVNIK.hr

Izlazimo iz godine stare na pragu smo nove zato vas Lisinski zove!

Tako bi poziv na glazbene svečanosti posljednjega mjeseca 2014. mogao izgledati u stihovima i u šali. A u prozi, najozbiljnije mislimo da je raskošni program Lisinskog u prosincu, pozivnica koju ne možete odbiti. Svi dobri razlozi nalaze se u našem kalendaru neprocijenjivih doživljaja i u vašim rukama.

Petar Grašo održao koncert u Lisinskom, Danijela Martinović ga bodrila iz prvog reda

Središnja svečanost dogodit će se i ovoga puta 29. prosinca, na koncertu s kojim slavimo otvorenje Lisinskog, od 1973. istinske riznice sveukupnih hrvatskih kulturnih vrijednosti koje sustavno promiče i otvara za susrete s ostalim kulturama svijeta. Ove godine za Dan dvorane: Bolero ili Španjolska noć u Lisinskom.

Uz Simfonijski orkertar pod ravnanjem danas najuspješnijeg hrvatkog dirigenta mlađega naraštaja mo. Ivana Repušića sviraju mladi hrvatski umjetnici, violinisti Sara Domjanić, Marin Maras i gitarist Petrit Ceku. Zvijezda večeri bit će španjolska virtuozna umjetnica Tena Lucero koja je kastanjete uspjela promovirati u solistički instrument na najvećim pozornicama svijeta.

Kakva završnica stare godine, kakav zamah za uspjehe u novoj! Cijena ulaznica : 160 / 180 / 200 kn. Ne propustite još jedan neprocjenjiv doživljaj u Lisinskom!

Nastupaju :
Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije
Solisti:
Tena Lucero, kastanjete
Petrit Çeku, gitara
Sara Domjanić, violina
Marin Maras, violina
Dirigent: Ivan Repušić

Poslije koncerta zabavni program i ples uz grupu Ixes.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS