ima i ljubavnu poruku

Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi ljetni hit "Bolnica", pjesma obiluje energijom brzog i zaraznog ritma!

Frano Pehar - 2 PR 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Frano Pehar & Tarapana Band izbacili su novi ljetni hit "Bolnica", a pjesma obiluje energijom brzog i zaraznog ritma s ljubavnom porukom.

Nakon brojnih hitova koji su osvojili srca publike kao što su "Nisam birao" i "Konobaru", Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi hit "Bolnica".

Frano je ovom pop pjesmom pokazao da se odlično snalazi i u tom žanru. Pjesma je veoma energična, brzog, zaraznog ritma, s ljubavnom porukom - uvijek bit ću tu, samo za tebe.

Glazbu i tekst potpisuje autor brojih hitova Dušan Bačić, a aranžman Bojana Dragojevića stvara jedinstven doživljaj. Pjesma je još jedan dokaz da nastavljaju dominirat našom scenom donoseći uvijek nešto autentično. S obzirom na tekst pjesme, "Bolnica" će zasigurno dugo ostat u srcima svih ljubitelja dobre glazbe.

Frano i Tarapana jedan su od najpopularnijih sastava ovih prostora, a iza sebe imaju brojne nastupe diljem Hrvatske i regije. Početkom mjeseca su na CMC festivalu u Vodicama predstavili svoj drugi studijski album "Volim te živote" na kojem je "Bolnica" jedan od devet novih hitova.

Album je obilježila i suradnja s jednim od najpopularnijih regionalnih pjevača, Matom Bulićem, na još jednom prijateljskom duetu "Nisam ja bez korijena".

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Neočekivani obrat u istrazi smrti Matthewa Perryja: Policija ispitala slavnu damu, pretresli su joj i kuću!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Dobio je desetero djece s nekoliko žena, a smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu, koja ga je potpuno zasjenila na važnom događaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS