Istarski mega hit

LJUDI, VRATIO SE ELIO! Prvi brk Istre ima novu pjesmu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Napokon nam se vratio prvi brk Istre.

Prošle godine dva najistaknutija hrvatska glazbenika iz Istre, Elio Pisak i Sergio Pavat nakon dugogodišnjih uspješnih samostalnih pjevačkih karijera, snimili su prvi duet.

Radi se o pjesmi "Ovo je moja Istra" za koju glazbu i tekst potpisuje Elio Pisak, dok je za aranžman zaslužan Mauro Giorgi.

Ovih dana završeno je snimanje video spota. Spot je osmišljen kao turistička razglednica pa obiluje preksrasnim kadrovima istarskih gradova i prirodnih ljepota Istre.

Kako je došlo do suradnje ova dva poznata istarska glazbenika objasnio je Elio Pisak:
"Pjesma je nastala spontano, htio sam da zvuči kao masovna, himnična pjesma, da se može uglas pjevati u svim prigodama. Nekako mi se činilo da bi bolje zvučala s više vokala pa sam pozvao prijatelja, jednog od najboljih pjevača u Hrvatskoj, Sergia Pavata da je otpjeva sa mnom."

Sergio dodaje: "Kad me je Elio nazvao i objasnio o čemu se radi, bio sam ugodno iznenađen. Odmah sam prihvatio suradnju. Prema reakcijama onih koji su pjesmu već čuli, mislim da će pjesma postati hit i da će se uvijek rado pjevati i to ne samo u Istri jer je pjesma zarazna."
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS