"priuštit ću noć za pamćenje!"

Dženan Lončarević prvi će put nastupiti u Lisinskom: "Ogroman mi je izvor radosti činjenica da prvi put u dvoranu ulazim zbog vlastitog koncerta..."

Dženan Lončarević Paun Paunović/Cropix 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Nikome ni reč", "Laku noć", "Odavde do neba", "Cvete beli", "Verujem u nas", samo su neke od pjesama koje će publika pjevati uglas s Dženanom Lončarevićem u dvorani Vatroslav Lisinski.

Dženan Lončarević, glazbenik iz Srbije koji je svojim pop zvukom osvojio i brojnu hrvatsku publiku, uspješnu karijeru gradi već 20 godina, a nakon brojnih rasprodanih dvorana diljem regije, 11. listopada, prvi put će nastupiti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

"Kad se spomene Zagreb i bilo kakvo glazbeno događanje, imam asocijaciju samo na Koncertnu dvoranu Lisinski. Do sada, nažalost, nikada u životu nisam ni ušao u dvoranu, niti sam bio na nekom koncertu pa mi je ogroman izvor radosti činjenica da prvi put u dvoranu ulazim zbog vlastitog koncerta. Veliki je doživljaj za mene što ću se zagrebačkoj publici predstaviti u pravom izdanju na pravom mjestu za koje slažem i posebnu 'Lisinski set listu'. Poslije mnogo velikih imena, velikih umjetnika, moja želja je bila da tu neku istinsku prezentaciju mog dosadašnjeg rada hrvatskoj i zagrebačkoj publici predstavim baš u KD Lisinski. Publici objećajem da ćemo se jako i fino zabaviti i da ću im priuštiti noć za pamćenje", poručio je pjevač koji je u bogatoj karijeri nanizao brojne hitove koje rado slušaju sve generacije.

"Nikome ni reč", "Laku noć", "Odavde do neba", "Cvete beli", "Verujem u nas", samo su neke od pjesama koje će publika pjevati uglas s glazbenikom kojemu je najveća ljubav - gitara, a ističu ga i kao jedan od najljepših muških glasova na estradi.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Mlada glumica očarala je pojavom na crvenom tepihu u Sarajevu, spoj čipke i elegancije za nju je bio pun pogodak!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Srpski folker izdvojio je malo bogatstvo za luksuznu nekretninu u Dominikani, zavirite u raskošno imanje koje oduzima dah!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS