'Apsurdistan'

Dubioza kolektiv poklanja vam svoj novi album BESPLATNO!

showbuzz DNEVNIK.hr

'Poslije live streama otvorit će se linkovi za besplatan download albuma 'Apsurdistan'', poručuju iz Dubioze kolektiv!

Dubioza kolektiv uvest će vas 15. travnja u distopijsku državu u kojoj sve graniči s apsurdom – Apsurdistan. Teritorij Apsurdistana je jako fleksibilan i granice se šire ili sužavaju proporcionalno prisutnoj količini gluposti.

>> Dubioza Kolektiv ima spot za pjesmu 'Kažu'!

Koliko god bi se stanje u kojem je društvo moglo opisat tom jednom riječju APSURD, ipak se samo radi o Dubiozinom novom albumu 'Apsurdistan' koji će se naći u svim boljim CD shopovima 15. travnja, a obilježit će ga i koncert kojim će nas uvesti u imaginarnu državu. Live koncert možete pratiti putem live streama na dubioza.org ili njihovoj Facebook stranici.

'U ponedjeljak, 15. travnja, u 20:30 sati, kada završe dnevnici, možete sjesti ispred svog računala, posjetiti našu stranicu i gledati i slušati svih deset novih pjesama uživo. Poslije live streama otvorit će se linkovi za besplatan download albuma 'Apsurdistan'. Ako vam se svidi ono što ste čuli na live streamu, bujrum - skidajte. Još jedan od razloga za ovakvo predstavljanje albuma je i da izbjegnemo onu klasičnu promociju u nekoj kafani, gdje moraš staviti ovale pite i sudžukica za goste i novinare', poručuju iz Dubioze.

U četvrtak, 18.4. u 18 sati u Aquarius Shopu u Varšavskoj 13 svih 7 članova benda dolazi na druženje s ekipom prilikom kojeg će potpisivati novi album, fotografirati se s njima, a vjerojatno i zapjevati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS