"slavit ćemo ljubav..."

Nakon što je pokorila sve dvorane i arene, Doris Dragović dolazi u Sisak, a publici je obećala magičnu noć za pamćenje!

Doris Dragović - 1 PR 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Doris Dragović nastupit će u Sisku u Sportskoj dvorani Zeleni Brijeg, gdje će publika s njom uglas pjevati najveće hitove.

Nakon što je pokorila sve arene, dvorane i prepune trgove po Hrvatskoj i regiji, Doris Dragović dolazi i u Sisak.

U nešto intimnijoj atmosferi, ljubitelji lika i djela naše najveće glazbene dive u njenom će koncertu pod nazivom "Malo mi za sriću triba" moći uživati 14. prosinca 2024. u Sportskoj dvorani Zeleni Brijeg s početkom u 20 sati.

Da vjernu publiku u najljepšem mjesecu u godini očekuje nezaboravni glazbeni spektakl, potvrdila je i sama Doris koja s nestrpljenjem iščekuje ovu magičnu noć.

"Publici obećajem koncert za pamćenje. Uz moje pjesme koje vole sve generacije slavit ćemo ljubav cijelu noć", rekla je glazbena ikona koja je u 40 godina dugoj karijeri stekla status jedne od najvoljenijih pjevačica diljem regije što dokazuju i njeni brojni obožavatelji, kao i hitovi poput "Željo moja", "Krivi ljudi", "Marija Magdalena", "Zemlja i stina" i mnogi drugi.

Da Doris nema konkurenciju kad su u pitanju ljubavne balade, ali i stariji hitovi s rock prizvukom, dokazali su i prethodno rasprodani koncerti diljem Lijepe Naše poput onih u Areni Zagreb u studenom 2023. kad je s njom uglas pjevalo 20.000 ljudi, a onda i spektakl u pulskoj Areni u kolovozu ove godine za koji je zbog velikog interesa pušten dodatan broj ulaznica.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik pokazala misterioznog muškaraca iz Srbije i otkrila o kome je riječ, zna se što ih je povezalo!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS